Heartbeats

I vår tar vi studenten och självklart är jag fylld med tusen idéer och tankar om vad jag vill göra efter skolan. Men en sak är iallafall säker: sverige ligger inte högt i mina ögon, underbart land men hemskt klimat.
Jag ska resa och upptäcka världen.
Jag vet inte vad det är med att resa, men jag älskar det. Känslan av att befinna sig på en ny plats med nya människor, ny mat, nya dofter och ny kultur är obeskrivlig. I just love it. Mina föräldrar har redan gett upp hoppet, dom har hört mig tjata på om resor sen jag var liten. Min mamma ber mig snällt och försiktigt att inte åka till platser som är så farliga (colombia tillexempel) men hon vet att jag kommer att göra det ändå. Dom platserna lockar ju extra mycket, där är skillnaden mellan våra samhällen/liv större än i t.ex. nått land i europa, jag vill se världen som den är. Inte åka till vissa platser bara för att dom är säkra och sen låtsas att jag sett världen, för då har jag inte det.


brasilien 08 me and my brazilian "boyfriend"..

♥ / e

Kommentarer
Postat av: SEX AND THE CITTY

Söttttt!

2009-02-15 @ 21:13:16
URL: http://sexandthecitty.blogg.se/
Postat av: agnieska

Svar: nej jag har aldrig sett det, inte hört om det heller tror jag.

Ja det är verkligen något speciellt med att resa, det är helt underbart spännande och sen får man liksom bredare syn på allt omkring sig =)

2009-02-15 @ 21:26:16
URL: http://cutepeaches.blogg.se/
Postat av: Michaela

Mums! Han såg snygggggg ut ju

2009-02-16 @ 15:06:05
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0